Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
LCM Systems Romania
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Inel de sarcina WLL
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
- Domenii: de la 5 la 100 tone
- Constructie din otel inoxidabil  (17-4PH H900)
- Etansate ecologic conform IP67
- Instalare si operare simple
- Sunt disponibile dimensiuni si domenii speciale
- Sunt disponibile versiuni cu domenii superioare
- Conform cu Directiva Masinilor 2006/42/CE

Seria WLL de inele de sarcina de monitorizare fara cablu a fost conceputa pentru ridicarea si cantarirea in medii accidentate si aspre, fiind fabricata din otel inoxidabil pentru rezistenta la coroziune. De asemenea, este echipata cu un certificat de material 3.1b ca standard, respecta Directiva Europeana a Masinilor 2006/42/CE si este echipata cu o carcasa robusta de depozitare.

Seria fara cablu WLL este usor de instalat si potrivita dimensiunilor standard de inel. Carcasa unica fara cablu este fabricata din plastic cu poliamida semi-aromata, facand inelul de sarcina mult mai compact si reducand greutatea generala a produsului. In carcasa sunt dispuse doua baterii alcaline AAA care pot fi usor accesate prin inlaturarea capacului carcasei de telemetrie, in timp ce componentele electronice de dedesubt raman complet etansate. Antena este, de asemenea, montata in interior pentru a fi protejata de deteriorare in timpul utilizarii si manevrarii. Bateriile sunt baterii standard alcaline AAA, fiind disponibile direct la un pret redus.

Seria WLL fara cablu este echipata in varianta standard si cu un afisaj manual alimentat cu baterie (T24-HS-LS) care permite afisajul atat in tone, cat si in lbs, sau alternativ, pentru aplicatiile cu mai multe inele. Un singur afisaj (T24-HA) poate aborda pana la 12 inele pentru monitorizare individuala sau pentru aplicatii de rezumare/echilibrare. Dispozitivele electronice integrate opereaza pe o frecventa fara licenta 2,4GHz, cu un protocol proprietar robust, asigurand comunicatii fara interferenta

Pentru sistemele mai complexe, inclusiv pentru cerinte de inregistrare a datelor sau de monitorizare/raportare, putem oferi un PC tableta robust cu software instalat pentru a fi utilizat cu instalatiile cu una sau mai multe celule de sarcina.

Seria WLL fara cablu poate fi echipata conform ilustratiei din aceasta fisa tehnica sau poate fi modificata pentru a corespunde unei cerinte speciale de aplicare. Suntem intotdeauna bucurosi sa discutam despre orice cerinte speciale care pot fi implementate.
Din Gura in Gura